2016. augusztus 28., vasárnap

UNDERTAKER

Az emberek nem szeretnek minket. Egyesek azt mondják azért, mert hullákkal foglalkozunk. Úgy terjesztjük a halált, mint mások a bárányhimlőt. Ki tudja, hogy ezt honnan szedték. Tény, hogy az emberek nem szeretnek minket. Annál jobb. Én sem szeretem őket.
Zvara István,   eagle

MEYER - DORISON: UNDERTAKER
                            1. rész: Az aranyevő

12 megjegyzés:

 1. Szuper rajzok...
  A főhős nem hétköznapi figura.
  Olyan egyszerű történet, mégis mennyi ötlet és fordulat van benne...
  A végét nagyon elvágták... A folytatásra sokat kell várni?
  Egészen elvesztem a történetben.
  Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen. Nem tudom mikor lesz kész a 2. rész fordítása, de viszonylag hosszú idő beírni, mert István papírra írja, nem doc, vagy text fájlba, így nem másolhatom, írnom kell. Ráadásul én nem úgy voltam vele, hogy tetszik. :) Inkább az olimpiát néztem, mint írtam be.

   Törlés
  2. Ugye nem nézel meg egy újabb olimpiát a következő rész beírása előtt? :)
   Más. 16.jpg/2.kocka hiányolok egy n betűt...

   Törlés
  3. De-de... még lehet, hogy EB-t, VB-t is. :) Köszi. Biztos van még néhány hiba, elég rosszul gépelek. Ezt javítottam, de azzal nem sokra mész, mert Billy nem szokta lecserélni az egész képregényt. Mindenesetre nálam már jó. :)

   Törlés
 2. Ez kellemes nyárbúcsúztató, köszönet érte!Annak pedig külön örülök, hogy hosszú szünet után - bár más oldalon, azaz itt :-) - eagle mester közreműködésével újabb képregény honosodik! FARKASE

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen. Billy írta volna, de papírról senki sem szeret beírni, gondolom ő sem, ezért nem kérdeztem meg, amikor megkaptam, csak elkezdtem. :)

   Törlés
 3. A 29.jpg-n lábjegyzetként oda van írva, hogy még matekzseni is a szerző, 41 helyett 40-et írt.
  Viszont az eredeti kiadásban (francia) "8$ POUR LA FARINE" szerepel míg a PHILLYWILLY & SOSICH féle angol nyelvű változatban már "$9 FOR THE FLOUR" szerepel, tehát nem a szerző vétett hibát.

  VálaszTörlés
 4. De jó, akkor fordíthatod a 2-t eredetiből, így írhatja más is, nem muszáj nekem. :) Valahol nekem is megvolt a francia, de nem találtam, most sem találom, de nem is kell, ha bárkinek olyan ötlete támadna, hogy elküldi. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Helló Eagle!Szívből örülök,hogy megint olvashatom egy beírásodat.Neked köszönhetően sok ,számomra ismeretlen Rahan történettel és Bluberry sztorival megismerkedhettem.Apropó a másik képregény oldal ahol ezek közre lettek adva,mi történt az Európa képregény szekcióval?Mintha teljesen eltűntek veled együtt mindenki a honosítók közül.Az oldal gazdája elég bunkó módon lerázott engem és másokat is amikor erről kérdezgettük.Az oldala átment szuperhősös gejbe .Sajnos nekem nem jön be amikor xy szuperhős már 100 -djára is megment Amerikát.A Rahan honosítások sorsa lehet ,hogy megpecsételődött?Örülök,hogy Billy inkább az európai comicsot pártolja.Üdv.Babrafax

   Törlés
  2. Szia Babrafax! Részemről ezt éppen nem volt öröm beírni, de mindegy, kész van végre. Nem történt a patkány zajrus oldalával semmi különös, épp akkor tiltott le, mikor láttam, hogy téged is bannolni akar, ezért neveztem így, nem is 1-szer. (Fenn is tartom természetesen. :D ) Közben mondtam, már sokadszor, hogy szedje le az európai képregényeket, melyekhez semmi köze. Mint látjuk, nem történt meg. :)

   Törlés
 5. Sziasztok-sikerült egy pdf,oldalrol letöltenem a 3.ebizodot! Ha valakit érdekel leirom hol is található-de talán már tudtok rolla. Minden szépet és jó olvasgatást.blackrobe.

  VálaszTörlés