2013. december 25.

BLAKE ÉS MORTIMER KALANDJAI

Csendet kérek!
Ő halhatatlan felsége, Ashoka császár most megmutatkozik önök előtt.
Az Indus minden átkára! Ezek a vadállatok... ezek valóságos szörnyetegek!
Uralkodj magadon! Ők Ashoka ősi testőrei, akik páviánalakban tértek vissza, hogy megvédelmezzék. Sosem hagyják magára. Amíg nem dühíted fel a császárt, addig biztonságban vagy tőlük.
Hirtelen egy fülsiketítő robajlással, Ashoka, a kétezer-kétszáz éve halott uralkodó megjelenik a teljesen megigézett közönség előtt.
Tamás atya,   billy

SENTE - JUILLARD: A HATODIK KONTINENS SZARKOFÁGJA
                           1. rész: Globális fenyegetés

7 megjegyzés:

  1. Hogy megnőtt a fejléc... Kicsit el is bizonytalanított... Mert a Terror sorozatnak vége, a tüdőszanatóriumnak is, Anaon márkit se ígért Billy, a bombázós történet is egyrészesnek tűnt... A jobb alsó sarokkal gondban vagyok, fogalmam sincs, ki lehet a 2+4 alak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek az alakok a nálunk honosított ez évi képregényekből vannak :)

      Törlés
  2. És nincs Karácsony Mortimer nélkül! Ráadásul a szarkofágos! Ezer hála és köszönet érte! Az én Karim eddig is jól alakult, de ezzel főleg az lett! Boldog Karit nektek is! FARKASE

    VálaszTörlés
  3. Azt a mindenit! Blake és Mortimer karácsonyra! Nem lehetett semmi a sok szöveg fordítása! Köszönet érte, és Boldog Karácsonyt Nektek is!

    VálaszTörlés
  4. És itt a 2. része is! Azt hittem újévre jön meg, de ez így még frankóbb! Kösz, kösz, kösz! :-) FARKASE

    VálaszTörlés
  5. "Szent kúszóbab!" :)
    Micsoda rejtélyes ügyek a múltból... A két fiatalember nem bír egy party-n megismerkedni... Az egyik lépten-nyomon szíveket tör össze... Talán a csini szoknyájával is... :)
    Aztán sok-sok politika, mindenféle intrika... Hatalmas és szövetkezett ellenségek... Mindenféle kalandok, leleményes és éleseszű főhősök...
    És mennyi-mennyi betű...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez Yves Sente :)
      Nem akármilyen mesélő, az biztos. Nem akarok előre szaladni, de elmondhatom, hogy amikor átvette Van Hamme-tól a Thorgalt, (a 30. résztől, ha nem tévedek), annyira felpörgette a sztorit, hogy leesett az állam. Különben készülőben van még ettől a kettőstől egy másik, kétrészes darab, az sem semmi :)

      Törlés