2017. június 25.

SODA

-Akkor foglaljuk össze: Miután elgázolt két motorosrendőrt, felborított, majd inzultált egy trombózisos nyugdíjast a palotapincsijével, a frászt hozta egy krokodilra, és bántalmazott egy tevét, valamint még Larcey-t is elszalasztotta. Mindezt azok után, hogy lefoglalt egy halottaskocsit, amiben egyébként az államügyész feleségének a nagybátyját próbálták éppen végső nyughelyére szállítani!

Tamás atya,   billy
TOME - WARNANT: SODA
                           1.rész: Egy angyal halála

5 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon bejött. Nem tudom milyen érzés lehet fejjel becsapódni egy teve gyomrába, de én felnyerítettem. Kellemes vasárnapi poén képregény!
  Köszönet érte!
  ntglaci

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó rajzok... Láthatóan rajzolt alakok, és mind szerethetőnek néz ki... Nagyon tud a rajzoló... Azok a pisztolyok... Hatalmasak...
  A történet is nagyszerű, nincs túlbonyolítva, sok kisebb-nagyobb poénnak is jut hely...
  Köszi!

  Sok rész lesz? Tényleg 13? Mikor folytatódik?
  Az előcsarnok képregényei mind átvándorolnak a készül kategóriába?

  VálaszTörlés
 3. Szívesen mindenkinek :)
  Ha rico mondja, hogy 13, akkor 13. Különben ismét köszönet neki az ismertetőért :)
  Nem hiszem, hogy minden képregényt megcsinálunk az előcsarnokból, de majd meglátjuk.

  VálaszTörlés
 4. 13 egyelőre, de még koránt sincs lezárva. Igaz elég hektikus a megjelenés. Pld az első és második közt kb 8 hónap telt el, de már a 3.-ra majdnem 3 évet kellett várni. Viszont volt ennél nagyobb szünet is. A 12. és 13. album kiadása között több mint kilenc év telt el. Szóval nem tudni mikor lesz folytatva.
  Egyébként meg szívesen. Őröm számomra hogy a hozzászólásokból kitűnik van 1-2 olvasója az általam készített irományoknak.
  rico74

  VálaszTörlés
 5. Valóban remek volt, köszönet érte! FARKASE

  VálaszTörlés