2020. március 8.

FEKETE ZÁSZLÓK

-Én kalóz vagyok, Mahalia. És ez tudod mit jelent? Az uralkodó uralkodik. A kormányzó kormányoz. A pénztáros számol. A katona háborúzik. A kalóz pedig lealjasodik. Nekem nincs veszítenivalóm, Mahalia, ráadásul elkeseredett vagyok. Az emberek pedig elítéltek. Nekem nincs helyem az ő világukban. Azzá lettem, amit csináltak belőlem. Egy számkivetett.
Tamás atya,   billy

CORBEYRAN - BINGONO:  FEKETE ZÁSZLÓK
                                           1.rész: Mocsokban és vérben









5 megjegyzés:

  1. Egy kis kaland mindig jöhet?Ha jók a kutakodásaim még két részre várhatunk.Mi van az ajtó mögött.Köszönöm és várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy emlékszem, kettő van még, igen. Azt nem tudjuk, hogy mi van az ajtó mögött, ez mindannyiunknak meglepetés lesz. Szívesen, a folytatás jönni fog, ebben biztos lehetsz.
      Áldassék.

      Törlés
  2. Köszönöm az infot és várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  3. Egészen kellemes történet...
    Nem viszik túlzásba az erőszakot. Annyira nem is kalóztörténet, inkább olyan melyben kalózok is szerepelnek... A történetből kicsit kilóg az amazon, aki rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, de mégsem főszereplő.
    Az album végét nem igazán értem, de valamelyik folytatásból csak kiderül, hogy a technika vagy a miszticizmus csodájának voltunk-e éppen tanúi...
    Nagyon jól szórakoztam.
    Köszi!

    VálaszTörlés
  4. A fenti idézet talán a mű legmélyebben szántó gondolata. De nem igaz. Mert szinte mindenki aljas. Persze vannak kivételek is, de ritka, mint a kalóz errefelé...

    VálaszTörlés