2017. június 11.

SARAH

Sosem fogok meggyógyulni! A démonjaim bármikor, bármilyen formában újjáéledhetnek! Megpróbálhatjuk megvédeni tőlük magunkat, de a múltam végül mégis utol ér!



Tamás atya,   billy
BEC - RAFFAELE: SARAH
                         1.rész: Salamanca gyermekei





 

15 megjegyzés:

  1. Tudtam!Tudtam! :D Salamanca!!!Háromrészes..Nagyon köszönöm,vártam már hogy valaki magyarul....Örök hála!Mikor jön a második :D ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, még csak húsz perce van kint az első rész :)))
      De megnyugtatlak, lesz második, sőt harmadik rész is. Tamásnak is tetszik, meg nekem is, meg talán még másoknak is...
      És hogy mikor? Ahogy Kelly mondaná: "Ne veszítsd el a reményt, csajszi..."

      Törlés
  2. Szia!Már tegnap délelőtt biztosabb voltam benne mint a lottószámokban :D A Little Valley sok mindent elárult..Az Expedíció 2 is jön még idén?Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Zseniális lett a honosítás! Várom a folytatást!
    Köszönettel: ntglaci

    VálaszTörlés
  4. Szívesen mindenkinek :)
    Lesz minden, idővel.

    VálaszTörlés
  5. Hááát... Hogy ebből mi lesz... És mi miért van... A végére remélhetőleg kiderül...
    Egyenlőre semmit sem értek...
    Legalább a rajzok is, és az előtörténet is félelmetes...
    Köszi!

    VálaszTörlés
  6. Még egyszer szívesen mindenkinek :)
    Zsiráf, már azt hittem, hogy te is elmentél szabadságra:) Mert akkor megint peched lenne. (vagy szerencséd?) Mindenesetre Risek rád bízta a választást, ami a következő Ric Hochet fordítását illeti. Azt fogja fordítani, ami neked tetszik. Kattanj ide: http://www.bedetheque.com/search/tout?RechTexte=ric%20hochet&RechWhere=0 és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd olvasni magyarul a közeljövőben.
    (Már előre sajnállak, mivel kb. 94 címet dobott ki a kereső :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok méltó ilyen nagy megtisztelésre... Főleg, mert a lista számomra semmit sem mond. Van köztük olyan, melynek köze van Magyarországhoz?
      Más. Ha tényleg lehet kívánságom: http://billy-comics.blogspot.hu/2013/01/elixir-2-resz.html ennek a folytatása... Ha más nem, francia változat talán már létezik...

      Törlés
    2. Harmadik része már létezik, de én még nem találkoztam vele. Ha valahol megjelenik, mi is honosítjuk.
      Méltó, nem méltó, ne agyalj ilyen filozofikus magasságokban, ha adnak fogadd el, ha vernek szaladj el :) Ilyen egyszerű.

      Törlés
    3. Atyátoknak megvan a harmadik kódex, tehát nyugalomra semmi ok.
      Ámen

      Törlés
    4. Tamás atya megérdemli az azonnali szentté avatást! Önző, személyes okból mégis javaslom ennek elhalasztását, mert a szentek darabkáit többen gyűjtik, mint a képregényeket, és úgy vélem, hogy egy hiányos Tamás atya honosítási termelékenysége rohamos és tartósan csökkenő tendenciát mutatna, mindenki bánatára.

      Törlés
    5. Hm, időközben tisztáztam magammal, hogy nem az Elixírnek van meg a harmadik része, tehát ez is annak a bizonyítéka, hogy semmi szentség, én is csak egy hozzád hasonlatos, gyarló ember vagyok, Zsiráf testvérem, az Úrban.
      Különben is, a "honosítási termelékenység" másik oszlopa, Billy atya, aki előszeretettel írja oda a nevemet a saját maga által fordított kódexekhez is, mintegy "ellensúlyozva", hogy ő írja be az összes általam fordított kódexet, szóval, ha majd egyszer a termelékenységünk eléri Billy atya szerénységi szintjét, és ügyünk irányába tanúsított kozmikus alázatát, nos, akkor majd talán hátradőlhetünk, addig nemigen. De inkább nem, mint igen. Most lássatok dologhoz, testvéreim. Ámen.

      Törlés
    6. Nyugalomra semmi ok, megvan az Elixír harmadik része is :)
      Nyugodtan dőljetek hátra, valamikor majd ez is sorra kerül.Ha előbb nem, akkor később. Mert annyi érdekes képregény van...

      Törlés
  7. Hi!
    Szerintem nincs olyan, amihez Magyarországnak köze lenne, bár őszintén szólva nem olvastam egyiket sem, a fordítás során szoktam megismerkedni velük. Válassz a képek alapján:) A legszorgosabb kommentelőnek jár ennyi :)
    Üdv: Risek

    VálaszTörlés