2018. december 31.

GAME OVER






MIDAM - ADAM - PATELIN:  GAME OVER 15









 

8 megjegyzés:

  1. Khm, egy kis figyelmet kérek! Köszönöm. Tudom, hogy későn szólok, de.
    Az új belépők kedvéért néhány szó, hogy enyhüljön a fájdalom.
    Nos, folytatva a CO-Mix hagyományokat, januárban természetesen félrevonulunk a celláinkban található jászlainkba, és elmélkedünk, hogy hol rontottuk el. Ez teljesen normális, az Úr minden évében így járunk el, de minden alkalommal visszatérünk, és ez még akkor is igaz, ha egyébként az évad közben gyakran elbizonytalanodunk, s megingunk saját hitünkben is olykor.
    Egyelőre még léteznek magyarázatok, melyeket el tudunk fogadtatni magunkkal, tehát nyugalomra semmi ok. Nemsokára itt a február, és ez azt jelenti, hogy már csak alig több, mint százat kell aludni, míg felhorgad a nyár. A kódexeken viszont addig is dolgoznunk kell, úgyhogy most már ne tartsatok fel.
    Áldassék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tamás atya nem rontott el semmit, így az elmélkedést más tárgyban kéretik lefolytatni...

      Törlés
    2. Zsiráf testvér, gyanúsan sokat vagy csendben mostanában.
      Aztán megszámvetetted-e már a nyereményt, amit kihúztak a múlt héten?
      Tudom, hogy sok időt vesz igénybe, míg mindent rendesen összeírsz a Bahama-szigetek-i misszióban, ahová hirtelen át kellett zarándokolnod az apostolok lován, szóval neked sem lehet könnyű.
      Kérlek, majd értesíts, hogy mikortól nyithatunk új missziókat - főleg a karibi szigetvilágot lefedve - térítőatyai tevékenységgel.
      Ámen.

      Törlés
    3. Idei 1. hét 1 találat, 2. hét 0 találat... A nyeremény összege meglehetősen kerek, nagyok hasonlít Kolumbusz tojására, aki Tamás atya úticélja felé már picit korábban végzett térítő tevékenységet...
      Elnézegetve a Google Bahama szócskára adott képtalálatait, ajánlanék egy szebb helyet a Balatont. Az északi oldalon vannak szép nagy lejtők, melyen a legendás prédikátor - Jézus - példáját követve nagy tömegeket lehetne fogadni. Talán az sem mellékes, hogy ezek a lejtők általában indákkal vannak benőve, melyeket gondos kezek sorokba rendezgettek...

      Törlés
  2. Nem rossz elmélkedőhely az sem, de sajnos nem szeretek fakutyázni.
    Régi vágyam, hogy egzoktikus helyen, közel a tengerparthoz, ezért nem is annyira kámzsarohasztó melegben teljesítsek missziót, és építsem ki a serfőzéshez szükséges infrastructurát, lehetőleg vallásilag türelmes, és nem emberhússal táplálkozó őslakosok között.
    Zsiráf testvér, élek a gyanúperrel, hogy nem a megfelelő számokat alkalmazod a pergamenszelvényeiden.
    Honnan szeded ezeket a constant veszteséget termelő arabus numerusokat, ha nem vagyok indiscret?

    VálaszTörlés
  3. A Tihanyi apátság talán méltó állomáshely lehetne számodra, nem? Vannak a közelben "barátlakások", az elvonulni vágyóknak... Ha jól rémlik, még "aranyház" is akad arra... Aki nem bírja a szeszt, az a szomszéd településen talál savanyú vizet...
    Tamás atya Gugi Sándor A varázsital című 1977-es képregényből meríti az ihletet?
    Élek a gyanúperrel, hogy közös projektünkben, az egyház nem tesz meg mindent az Isteni segítség megszerzéséért... Talán materialista eszköztárhoz kéne nyúlnom? Négylevelű lóhere, nyúlláb, fekete macska, stb?
    A számok a legjobb helyről vannak, gondolom még nem jött el az idejük...

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nem ismerem az említett kódexet, fiam, ám nincs kizárva, hogy több atyának is ugyanaz jut eszébe bizonyos dolgokról, így könnyen lehet ún. átfedés a távolról rokon szellemiségekben, spirituálékban, khm - bocsánat.
    Nos, biztosíthatlak, hogy buzgón imádkozunk gyűlekezetünk atyáival, hogy ez a balszerencsés időszak mielőbb véget érjen, és végre megfelelő kezekbe kerüljön egy több stadionnyi távolságból szabad szemmel is jól látható pénzösszeg, mellyel azután sikerrel vehetnénk fel a harcot a Gonosszal szemben.
    Terveim között szerepel egy, a testalkatán más egységek mellett egy serfőzdét üzemeltető óceánjáró beszerzése, amelyen, miközben megfontoltan haladnánk a korábban már említett, istenhátamögötti szigetvilágok irányába, napjainkat a "helyi" kápolnában történő imádkozással, serfőzéssel, különböző labdajátékok űzésével, kártyázással, bazseválással, csepűrágók productioinak megtekintésével, és más, ehelyütt nem részletezett tevékenységekkel töltenénk, lélekben épülve, és megannyi élménnyel gazdagodva, hogy mire visszatérünk a Balaton északi partjára, már ne nagyon maradjon olyan élvezetes időtöltés, amit ne próbáltunk volna ki a zarándoklatunk során.

    Most pedig visszavonulok, mert még rengeteg munkám van a készülő kódexekkel.
    Igaz, hogy senkinek nem könnyű, de nekem aztán kifejezetten nehéz.
    Bárnem.

    VálaszTörlés
  5. CH, kedvenc téma 16. oldalon van infó a kódex elérhetőségéről...
    Közvetlenül utána Zórád mester halhatatlan műve egy sportágról...
    Zarándoklathoz tudom ajánlani a Mária-út jelzéseket...

    VálaszTörlés