2021. december 25.

 





2 megjegyzés:

  1. Áve! Á Velencéről jelentkezek, eme kis Fejér megyei, közepesen erősen ismert kisvárosból, amely az Úr szent elrendeltetésének következménye miatti jóvoltából nem a leesett hótól vagyon így elneveztetve. Sajnos.
    Pedig lenne rá igény! A künn szállingózó hópelyhek lágy ringásának szinuszosan koszinuszos, enyhe konstans szigorúan monoton növekedése igencsak ráférne a nem kis mértékben meggyepált idegrendszerünk szigorúan monoton csökkenően lassú megnyugvása érdekében, s mi több, miatt!
    De szerencsére a mindennapi nyugtató kódexek hozzájárulnak neuronhálózatunk végpontjain lévő receptoraink állapotának javításán, mondhatnók akár kikapcsolódásnak, az élet nehéz viszontagságainak elviseléséhez szükséges impulzusáradatnak. Jelentsen ez bármit is!
    Köszönjük egész éven végzett - sörtől, bortól és egyéb, magasabb szénatomszámú szerves szén-hidrogén láncolatú elegyektől áthatott - kódex-összetákolási munkátokat, mellyel többé-kevésbé (de az egyik biztos) hozzájárultatok a vírushelyzettől felpaprikázott életünk kellemesebb átvészeléséhez nyújtott hathatós segítség gyanánt.
    Olybá tűnik, nyájimmunitás terén nálam valamit elért a három oltás, mert már igen gyakorlottan bégetek az ellen kifejezett ellenszenvem kinyilvánítása érdekében, hogy nagyon nem vagyok hozzászokva egyes cselekedetek elvégzése iránt.
    Példának bégethetném, hogy felháborodom és elhatárolódok saját magamtól, amely miatt az elmúlt egy évben több alkoholtot lögyböltem a kódexmásoló pennámat vezérlő kacsómra, mint tulajdon prédikációtól kisebesedett pofámba...
    Borzasztó... ahogy az Úr is mondá: főbenjáró bűn! De hát ez van, a kódexgyártáshoz szükséges fertőtlenítőszer pazarlás bűnbocsánatot nyer, az elérendő szent cél érdekében, értsd: miatt!
    Még egyszer szeretném kifejezni hálámat aziránt, hogy eme embert próbáló időkben, megcsappant fertőtlenítőszer... izé, alkoholkészlet ellenére is kitartóan betartjátok a tartós élvezeti cikknek minősülő kódexkészítés precíz szabályaira alapuló szórakoztatás műfaját... magatoknak és nekünknek...
    A Photoshop legyen veletek... s mindegyőnkért...

    VálaszTörlés
  2. Nohát, ezt magam sem tudtam volna szebben, és összeszedettebben megfogalmazni, köszönjük, László testvér!
    Bízunk abban, hogy még sokáig tudunk ügyködni a vonatkozó kódexek gyártásán, ezzel metasprituális örömet okozva minden nyájimmun kódexrajongónak, magunkat is beleértve.
    Ámen!

    VálaszTörlés