2022. július 16.






5 megjegyzés:

  1. Olyan jó olvasni, hogy az oldal ideológiai alapjai egy évre ismét határozott formát alkottak.
    Az özönvíz a mostani klímában Isten ajándéka, mivel a szomjas föld egy óceánt is képes eltüntetni, és így kiszárítani bolygónkat.
    Mit kell gyakorolni?
    Remélem a felajánlások hiányérzetet nem generáltak, és minden résztvevő - Ben Hur hallhatatlan példázatán felbuzdulva - egyértelmű jelét adta a földi javak iránt érzett elégedettségének...
    Szóval: egészségetekre!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Atyák!
    Hőségtől kitikkadt és elcsigázott, ámbár teljes erőbedobással végzett ájtatos munkátok által a kifacsart testi és lelki integritásotok megőrzése érdekében mondom: váljék egészségetekre az elfogyasztott szentelt ital összesített mennyisége. Továbbra is várjuk állhatatos kódexmásolói munkáitok szentelt fáinak és bokrainak gyümölcseit, közvetett fogyasztásra önnönmagunk szórakoztatására.
    A vízözön max. csak a homlokunkról aláhulló izzadságcseppek egyesített összefolyásából leledzik vala, vagy mi...!
    A zsinat helyett meg - nyilván a hőség és a védőital hiánya miatt - Zsanettet olvastam, és már kezdtem azt hinni, hogy a Tízparancsolat "Ne paráználkodj" bekezdését igen alternatívan értelmeztétek. De persze a Ti életetek csak a kódexmásolással, meg a hozzá szükséges folyadékháztartás kellő szintű fenntartásáról szól.
    Mélységes tiszteletem jeléül fogadjátok mélyről jövő hálámat és további erőt, egészséget és kitartást - itt nem a Büntető Törvénykönyv x-edik paragrafus "Kitartás" bűncselekményére gondolok - a feldolgozandó kódexművek előállításához!
    Az Úr és a sörnyitó legyen veletek! (Ja, a dobozoshoz az utóbbi nem is kell!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Hívünk!
      Nagy örömet okoztak szívből jövő és hálába göngyölt soraid - bizony mondom neked - legott Billy atyával együtt rögvest bontást eszközöltünk, hogy méltó módon fejezhessük ki köszönetünket.
      Írásoddal zavarbaejtő mértékig egyetértünk, és üdvözöljük, hogy Zsiráf testvérünkön kívül másokat is képes maga alá gyűrni a kódexek iránti rajongás, mint olyan.
      Külön tiszteletre méltó, ahogy a munkával összefüggésben elszenvedett megpróbáltatásokat ecseteled - látnivaló, hogy te magad is ismered az önkéntesen vállalt szenvedést, hogy bocsánatot, és kódexeket nyerjünk általa.
      Megnyugtató, hogy ugyanakkor technikai kérdésekben is felkészült vagy, téged bizonyára nem lehet megvezetni önmagába szakadt menettel rendelkező, letekerhetetlen kupakkal szerelt butykosokkal, és egyéb, begyógyult fadugókkal operáló demizsonokkal.
      Jó látni, hogy azonnal átlátsz a szitán, és kipattintod a horganyt.
      Köszönjük a jókívánságokat, ígérjük, hogy megszolgáljuk a bizalmat, és hasonlókat kívánunk neked is, jó egészséget, türelmet, humort, és jobbnál jobb képregényeket!
      Ámen

      Törlés
  3. Áldott Atyáink!
    Mondataitok felérnek egy csupor ambrózia édes méz csepegésével a meggyötört, ámde főnixmadárként hamvaiból újjászülető lelkületem virtuális felületére. Magasztos gondolataitok és a pokoli hőség negatív hatásai ellen való védekezésül általam elfogyasztott lőre és cefre mondatja vélem: úgy legyen! És úgy is lészen!
    Folytassuk hát a megkezdett tevékenységeinket ama hitből és igyekezettel, hogy másoknak is jót tétetünk ezáltal... mert ahogy az ige is mondá: ami le vagyon írva, az le vagyon írva! Meg amit már megittunk, az már nem lögybölődik mellé, ugye bár!
    Zsiráf testvérünknek is üzennék Atyáink szent hirdetőfalán:ha esetleg valamikor lektorálná a neki elküldött kódexemet, akkor máris előrébb tartanánk... hogy aztán megfáradt testünket újra feltöltsük a megfelelő szentelt folyadékok szükséges mértékű elegyével!
    Atyáink! Hozzátok szólván fejezném be ezen e-pergamen írását ékes iniciálékkal! Az Úr legyen veletek, vezesse pennátokat, adjon áldást a kiválasztásra váró kódexek vonatkozásban, isteni szikrát, hogy azért lássatok is valamit a sötét kódexmásoló műhelyben. (Ha már úgyis olyan drága lesz az áram...)
    Szerezzünk újabb híveket, és az Istennek tetsző cselekedet! Meg igyunk jó sokat, mert a hidratálás, mint szép ősi szó, feltétlen szükséges és kívánnivaló cselekedet...
    Cizellált imába foglalva nevetek, Ti vagytok a legszebb fény a lámpagyárban!
    Ámen!

    VálaszTörlés