2016. december 31.

DEDE

-És mi van akkor, ha a hülye múmiája tényleg életre kelt?! Hogyha ő gyilkolta meg Humbert-et, aztán majdnem engem is?
-Hm. Sosem hittem volna, hogy egy magához hasonló pojácát ennyire túlbecsülök. Ám, mivel nem vagyok rossz ember, ezért nem bánom, megadom a kezdő lökést. Ha valaki egyszer meghal, az halott is marad. Ezt ne felejtse el, Deschamps.

Tamás atya,   billy
ERIK:  DEDE - Nyugodjék Párizsban8 megjegyzés:

 1. Oh! Micsoda ünnepi kódex!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.

  VálaszTörlés
 3. Remek óév búcsúztatás!Köszönet az egész éves munkátokért! BUEK! FARKASE

  VálaszTörlés
 4. A rajzok pont olyanok, mint az előző részekben: elmondhatatlanul jók... Karakteres, dinamikus, kicsit karikatúrás. A sorozat folytatódik? Az alkotónak vannak egyéb művei is?
  A főhős zseniális, szobrot érdemelne a Falk Miksa utca végén...
  Egészen feldobta a napomat a reggeli olvasgatás...
  Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel a résszel utolértük a szerzőt, több részről egyelőre nem tudok, de ha a jövőben megjelenik valami új, akkor arról ti sem fogtok lemaradni :)

   Törlés
  2. Először is köszönet az egész éves, kimagasló és tartalmas munkátokért és eredményekben gazdag új esztendőt kívánok az egész stábnak.
   Hogy a kérdésre válaszoljak: Eriknek van még egy sorozata ami Deae címre hallgat. A sztori pedig valamiféle időutazásos fantasy történelmi háttérrel. Ha igaz 5 kötetre tervezi amiből hármat már publikált is. (a honlapján található információk szerint 412 oldalas lesz és 59 fejezetre lesz tagolva) Eredetileg webcomicnak indult 2009-ben de mára kézzelfogható formában is hozzáférhető.
   rico74

   Törlés
  3. Igazad van, rico, erről meg is feledkeztem :)
   Küldenél egy e-mail címet, a billycomics@gmail.com-ra? Szeretnénk megbeszélni veled valamit :)
   Előre is kösz.

   Törlés
 5. Szívesen mindenkinek :)
  Egyúttal szeretném megköszönni az egész éves figyelmet, észrevételeket, dicséreteket, kritikákat, hozzászólásokat, és mindenkinek, látogatóknak, rajongóknak, barátoknak boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok :)

  VálaszTörlés