2017. december 25.
7 megjegyzés:

 1. Kellemes ünnepeket és nagyon köszönöm.

  VálaszTörlés
 2. Nagyok vagytok és csoda amit a képregények magyarításáért tesztek...én minden évben megemelem a kalapom előttetek.Boldog új évet a csapatnak az önfeledt órákért amit okoztok nekem!

  VálaszTörlés
 3. Egészségére minden Atyának!
  Jézus, kire hivatkozva e napokban dorbézolunk, csodálatos képességekkel áldotta meg a dokumentumot jegyző Atyákat: nemcsak képesek érthetővé tenni más Atyák illusztrációi közé csempészett betűket, hanem oly mértékű türelmet is adott nekik, hogy e képességüket hétről-hétre újabb kódex elkészítésével gyümölcsöztessék, e gyülekezet örömére.
  A dokumentumot jegyző és egyéb közreműködő Atyák nemcsak ezen Ünnepen, hanem az év minden napján megérdemlik Poncius Pilatus Ben Hurhoz intézett hallhatatlan szavait: "Légy istenünk, engedd, hogy imádjunk!"
  Megyek is kódexet böngészni, mert Isten is biztosan látá volt vala, hogy jó, ha a hetedik nap pihenése után még a képregényt is megteremti.
  Köszönöm, hogy böngészhetek!

  VálaszTörlés
 4. Kellemes Karácsonyi ünnepeket, srácok! Köszönet az éves munkátokért!

  VálaszTörlés
 5. Boldog és vidám Karácsonyt!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a munkátokat és azon képregényeteket mik kedvemre valók-bár még mindet nem olvastam,de tervben van.Minden jót kivánok nektek és az olvasoknak is.Boldog új esztendöt mindenkinek.blackrobe

  VálaszTörlés