2020. június 30.

ELMÚTTNYÓCÉV









2 megjegyzés:

  1. Azzal kell kezdenem, hogy szokástól eltérően, sikerült nagyon jól olvasható betűket körmölni... Köszi!
    Az Elmúltnyolcévet is köszi! Gondolom ez alatt folyton pislákolt a gyertya (kivéve nappal), és készültek a kódexek, a magyar történelemben ezalatt egyedülállóan kiszámíthatóan... Persze erről mindig a Co-Mix jut eszembe, mert a Földön olyan ember él-é, ki az első igazit elfeledi?
    Az említett Isten haragja magyarítása úgy rémlik Billy mester műve, bár máshol és mások fejezték be. Azt is köszi!
    Hogy az Életet könnyűnek vagy nehéznek érezzük, az az egyéntől, és az éppen még hatást kifejtő anyagoktól függ... Egy biztos, az évek száma csak növekedni tud, és az út csak lefelé vezet... De minek ezzel foglalkozni?
    A néprétegek vékonyodása annyira nem igaz. Inkább annak érdekében kéne valami tevékenységet kifejteni, hogy a népek, kik kis kézi adóvevőről adóvevőre küldözgetnek vicces képeket tonnaszámra, melyek a képregény egy-egy képkockájának felelnek meg, ne érezzék fárasztónak a rengeteg összefüggő képkocka megtekintését...
    Tamás atya! Billy mester plecsnije díszeleg a kézjegyed helyén, de biztos vagyok benne, hogy Te fogalmaztál... Hogyan lehet Arleston nevét említetlenül hagyni, mikoron felsorolást biggyesztesz a szövegbe? Szerintem ez az Úr 2021. esztendejének Áldás haváig történő, erjesztés útján készülő folyadékok mellőzésével büntetendő. Nem, nem, nem cserélhető el korbácsolásra... :)
    Az Ünneplésben mintha kissé egyedül maradtatok volna kettesben. Ismét csúnya módon megfeledkeztem e jeles napról, véletlenül idetévedve vettem észre - egy nap késéssel -, hogy esemény van. Szóval én is megérdemlem az említett büntetést, bár fájni talán nem fog, mert valahogy évek óta ilyesmi büntiben tartom magam.
    Köszönöm az áldást is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az iniciálék kiválasztása - mint az összes többi dizájnelem - Billy atya lelkén szárad, bár, meglehet, egyik-másik nehezebben olvasható, de ez innentől már pedagógia - mondaná egyik jóbarát-testvér-, kinek ez az egyik szavajárása. Igenis küzdjön meg érte a bűnös, ha épülni akar lélekben az Úr általunk közvetített üzenetéből!

      A Co-Mix nevű földalatti, pincecellahelyi kódextermelői helyiség elsöprő jelentősége, és örökérvényű iránymutatása körülbelül olyan felbecsülhetetlen mértékű, mint a Kockás 1981-es megjelenése. Sajnálatos, hogy ezen felismerések csak utólag horgadnak fel bennünk, amikor ugyanis éppen történnek velünk az események, hiába is próbálnánk meg beárazni őket, értéküket csakis a történelem, vagyis az utánuk következő évek képesek meghatározni, és elhelyezni a megfelelő ponton azon skálán, mely mindannyiunk legbelsőbb értékmérője.
      Most azt hiszem, mégis csak kérnék inni valamit. Köszönöm.

      Az "Élet"-ről mondott véleményed igen közel áll a féligazsághoz, és ez az arány számomra általában már simán elfogadható, annyira kevés teljes igazsággal találkozom újabban, hogy ezeket is kezem-lábam törve becsülöm meg.
      A néprétegekről alkotott véleményem napról-napra erősödik, és kövül meg - ez van.
      Mondanám, hogy győzzetek meg az ellenkezőjéről, de mire sikerülne előhozakodni egy épkézláb érvvel, addigra ismét megszomjaznék - a stressz nevű varázslat kiszárítja a szájpadlást, és a szuterént, meg a gardróbokat.
      Hogy ki, és mire ér rá, az megérne egy külön misét, ehhez még korán van, ilyen témával gyere vissza hétfőn.

      Hoppsz, tényleg, valóban kihagytam Arleston atyát a felsorolásból, bár annyi más zsenit és mestert kihagytam hogy már-már elhibázottnak vélem azt a törekvésem, hogy elcsábultam, és belefeledkeztem egy hasonló felsorolásba, holott várható volt, hogy olyan befolyásoltsági szinten kizárólag hibázni lehet, de legalábbis mulasztani. Ez most is beigazolódott.
      A büntetést egyébiránt elfogadom, belenyugszom, de előre szólok, hogy szabotálni fogom.

      Az ünneplésben éppen annyi atya vett részt, amennyire feltétlenül szükség volt egy ilyen jellegű esemény lebonyolításához, az idei évfordulót összekötöttük az évenként megrendezésre kerülő zsinattal, és bár természetesen - elnézést a túlzott naturalizmusért, akármit is jelentsen, de - torok nem maradt szárazon, és bélrendszer kitömetlenül, viszont ezúttal a zsinat a munkáról is szólt, amennyiben púpozott ökrösszekérszámra szállítottam el Billy atyától a fordításra váró kódexeket, melyek szét-, és összeválogatása hosszú órákat vett igénybe, mely munkát a folyamatos búzaszűrés egyre nehezebbé tette.
      De nem szeretném sajnáltatni magunkat, mert ez a kis idő nem az aszkézisről (ez is mi lehet?) szólt, tehát elszégyelném magam, ha csak miattunk megváltásért könyörgő imádkozásba torkollnál, két szárazkenyér-víz lakoma között, Zsiráf testvér.

      Szívesen osztok áldást, ez ugyanis teljesen ingyenes, és mégis jókedvre deríti a bűnös lelkét.
      Más jókedvre derítő eljárások messze nem ingyenesek, ezekhez anyagiakat is be kell fektetnünk, s olykor más fajta áldozatot hoznunk, hogy épülhessünk általuk.

      Egyelőre ámen, de maradjatok bekötve.

      Törlés