2013. június 30.

EGY ÉVESEK LETTÜNK!


Születésnapunk alkalmából mindenkinek boldog születésnapot kívánunk!


20 megjegyzés:

  1. Boldog Szülinapot!

    Gyanús volt a fejléc, de én két héttel korábbra számoltam...

    Látom jó hobbitként az ünnepelt adja az ajándékot... :)

    Zsiráf

    VálaszTörlés
  2. Boldog Szülinapot!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, mi is boldog szülinapot kívánunk mindenkinek :)))

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Minden egyes szavával egyetértek.
    Szerencse hogy a Kendra által kormányozott Co-Mix nem süllyedt el hanem egy hozzá méltó színvonalú kapitány vette át a hajó irányítását egy másik zászló alatt.
    A választék pedig ha lehet mondani még az ott megszokottnál is színesebb. (indiai !, klasszikus frankomán, fumetti, no meg a szokatlan nem mainstream amcsi cuccok és ne feledkezünk meg Alois Nebelről aki Kelet Európát képviseli a népes ám színvonalas mezőnyben. Talán egy dolgot hiányolok: a klasszikus lengyel képregényt ha már Billy személyében fordító akadna hozzá. Amennyire tudom a lengyelek híresek többek közt pld a II. vh-s képregényeikről. pld: Kloss kapitány és hasonlók. Na az igazi kuriózum lehetne.
    Remélem hosszú-hosszú évekig örvendeztet meg bennünket izgalmas olvasmányokkal.

    UI: Ha már lengyel képregény: Boguslaw Polch munkásságának egyes gyöngyszemei hamarosan olvashatók lesznek a tervek szerint magyarul. Már elkészült a Funky Koval 1 kötetének, a lengyel eredetivel összvetett, és az alapján korrigált új szövegezésű V2.0 magyar nyelvű változata és hamarosan a 2. rész is újra olvasható lesz. Továbbá tervbe van véve a 3-4. magyarul soha meg nem jelent albumok fordítása is. Azt követően pedig a Funky Koval rajzolójának, Boguslaw Polch-nak Ekspedicja címmel megjelent sci-fi képregénye -A világmindenség istenei lesz a magyar cím az előzetes tervek alapján. A történet Erich von Daniken elméletei alapján készült -lesz a következő lengyel-magyar közös erőfeszítéssel készülő honosítás.
    További infók a tervről többek közt az AllComics fórumán olvashatók ill. ha igény van rá én is jelzem itt ha van valami előrelépés az ügyben.

    VálaszTörlés
  5. Igazán megtisztelő, hogy a Co-mix-hez hasonlítasz minket, de valljuk be, még a kistestvére sem vagyunk. Idővel esetleg..., mondjuk húsz év múlva :)

    Az, hogy ma ennyi képregény található, ha nem tévedek 113, aminek kb. több mint a fele az oldal saját termése, az teljes mértékben Tamásnak köszönhető. Ő az, aki ontja ide a fordításokat. Nélküle azt hiszem, hogy még a hatodánál sem tartanák. Ami a sokszínűséget illeti, szintén őt illeti a köszönet. Mit mondjak, jó az ízlése :D
    Nagy köszönet illeti meg Zeritet is, aki néhány saját képregényét nekünk ajándékozta, nagyot emelve ezzel a színvonalon és nem utolsósorban a választékon. Remélem, hogy a jó szokását továbbra is megtartja :)
    Kendrának is nagyon sokat köszönhetünk, mivel az itt található művek nagy része az ő beírását dicséri. Reméljük, hogy néha-néha ezekre az oldalakra is bekukkant. Azt is reméljük, hogy talán egy picit tetszenek is neki, mivel ezidáig nem küldött ránk semmilyen rossz varázslatot :)

    És nem utolsósorban nektek, olvasóknak, látogatóknak is nagy részetek van benne, hogy az oldal megérte az első születésnapját :)

    Ami a lengyel képregényeket illeti, ismerem a Polch-féle Daniken sorozatot, nekem tetszik. Más lengyel képregények honosítása sincs kizárva, de ugye, kétszemélyes oldal vagyunk és már most azt hiszem, hogy kétszáz százalékra pörgünk. Az infókat nagyon szívesen vesszük, minél több helyen reklámozod a képregényeket, annál jobb :) Azt hiszem, swatura voltál :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok nektek, és még további sok év működést kívánok!!

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot minden honosítónak! Köszönet a színvonalas felhozatalért és kívánok sok erőt, kitartást és főleg időd a munkához!:-) FARKASE

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük a jókívánságokat, és reméljük a továbbiakban is tetszetős anyagokkal örvendeztethetünk meg minden képregényrajongót.

    A magam részéről szeretnék köszönetet mondani Billynek, aki nélkül, ugye..., illetve Zeritnek, aki az elmúlt egy évben rendszeresen adakozott számunkra, ennek a része többek között Lumpen úr kalandjai is, amivel remélhetőleg sikerült sokaknak örömet okozni, és természetesen az ős-CO-MIX stábnak, és különösen Kendrának, aki az első fordításaimat írta be.

    Végül pedig köszönet illeti az olvasóinkat, és azt kívánom, még sok évig sikerüljön egymást szórakoztatni a képregényekkel itt, és az összes többi honosító oldalon is, akiknek ezúton is sok sikert és kitartást kívánok!

    üdv,
    Tamás371

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok srácok, ez bizony nagyon klassz portfolió, és látszik, hogy sok munka van benne! Boldog szülinapot!

    Üdv: Risek!

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok! ;) Boldog születésnapot!

    VálaszTörlés
  11. Boldog születésnapot kívánok és remélem, sok izgalmas "közös esztendő" vár még ránk. :)

    - egy 52 éves képregénykedvelő -

    VálaszTörlés
  12. Boldog szülinapot és így tovább... Imádom az európai képregényeket!

    VálaszTörlés
  13. Megkésve bár (nem figyeltem), de Boldog Szülinapot kívánok!

    VálaszTörlés
  14. Gratula a szülinaphoz, és nagy köszönet a sok képregényért.

    VálaszTörlés
  15. Utólag bár, de gratula az évfordulóhoz :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog szülinapot, köszönet a szuper képregényekért és csak így tovább!

    VálaszTörlés
  17. Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat és mi is mindenkinek kellemes olvasgatást kívánunk :)

    És ne felejtsétek, jövőre ugyanekkor, ugyanitt!!! :D

    VálaszTörlés
  18. Boldog Szülinapot és Köszönjük a sok-sok képregényt!

    attilasimon

    VálaszTörlés
  19. Boldog szülinapot.

    VálaszTörlés
  20. Meg sok ilyen szep napot!

    VálaszTörlés