2013. július 14.

TERROR 1. rész

Ez Aymeric of Vitray gróf, akit azzal gyanúsítottak, hogy ellopta a koronázási ékszereket. Az arany nyakéket és a híres kék gyémántot. A reprodukciók rendkívül hű másolatok, de az eredetiket a mai napig nem találták meg.
Polgártárs! Maga a kegyelet ellen követ el bűnt, amikor ezt a bajkeverőt anélkül állítja ki, hogy megjelölné, mint a "nemzet árulóját"! És én Martial Jabot, a rámruházott hatalomnál fogva közlöm önnel, hogy ezennel le van tartóztatva!
Tamás371,   billy

FOLLET - DUCHATEAU: TERROR  1. rész

8 megjegyzés:

  1. Hmmm... az egyik legeredetibb képregény az oldalon. Gyönyörűen festve, elsőrendű sztori, majd félszázan letöltik az első nap... és semmi visszhang :(
    Nem tetszik?
    Folytassuk?

    VálaszTörlés
  2. Bevallom hibáztam. Úgy mentem el egész napos trappolásra (37km táv és 1400 méter emelkedő lett belőle), hogy rá se néztem a frissítésre... Ígérem bepótolom...

    Öööö... Daytonával mi van? Nem lett volna itt az ideje a megjelenésnek? Eddig 8-a volt, nem?

    Zsiráf

    VálaszTörlés
  3. Mindenképp. Tényleg elképesztőek a rajzok és a sztori - bár erre az író személye is garancia lehetett- is izgalmas.. Ráadásul mindössze két részes és befejezett történet.Szóval mindezek együtt arra mutatnak hogy érdemes volt belevágnotok amit ezúton is köszönök

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen és mi is köszönjük, hogy pár szóval méltattad ezt a tényleg remek képregényt :)

      Törlés
  4. Nos, nem gondolom, hogy feltétlenül rosszul választott az, aki képregényolvasás helyett az Iron Man következő versenye mellett döntött, pláne, résztvevőként.

    Ezúton is gratulálunk, a helyedben rendesen kiírtam volna, hogyaszongya: "harminchét kilométeres táv, és ezernégyszáz méter emelkedő", illetve idebiggysztettem volna, hogy mittudomén, "18%-os", csak a miheztartás végett. De így se rossz.
    :)

    Ez a képregény persze szerelem volt első látásra, de valljuk be (bevallom), az összes ide kikerült, és a jövőben kikerülő képregény is ilyen.
    Gondolom, mással sincs ez másképpen, de tény, hogy a kor francia történelmét külön is tanulmányoztam, öt éves koromtól, köszönhetően egy padláson talált első kiadásos Tolnai Világtörténelem-kötetnek.

    A portól megszabadítva, a letölthető változatot korrekt esszenciának gondolom.
    Úgyhogy mindenkinek kellemes időtöltést, esetleg továbbgondolást-hozzáolvasást kívánok!

    üdv,
    T371

    VálaszTörlés
  5. Kicsit bizarr olvasmány. Jártam többször panoptikumban, de így mintát venni...
    A színezés valamiért patinássá teszi az egész művet.
    A cselekmény kicsit zavarosnak tűnik, bár lassan minden tisztázódik. A folytatást már én is várom, mert az utolsó oldalon erősen megszakadt a történet...

    Zsiráf

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Le a kalappal, Zsiráf, mert aki túlél ilyen trappolást és utána még képregényt is olvas, az megérdemli a Vasember címet. Ezen az oldalon minden bizonnyal:)
      Bár itt Vasember képregényt kb. nem fogsz olvasni, de azért ne veszítsd el a kedved, nemsokára olyan dolgok fognak itt történni... de, nem akarok előre szaladni, meglátjátok :)

      Különben is, amikor azt írtam, hogy semmi visszhang, nem rád gondoltam, hanem a többi kilencszázkilencvenkilenc olvasóra :)

      Különben jön Daytona is nemsokára.

      Törlés
    2. Öööö... A Kelly hőseiben hangzott el olyan, hogy "Minek nekem a medál, elég nekem a 16 millió dollár is..."

      Én a Geocaching Gyalogos Kupa végleges birtoklására hajtok. December elején kiderül, hogy sikerült-e... Szóval kösz, de nem kérek Vasember címet, annyit úgysem tudok, ők sokkal durvábban nyomják... És az úszással és futással gondjaim vannak... Sőt a tartósan nagy sebességű biciklizéssel is. Egy szóval: az erőnléttel...

      Zsiráf

      Törlés