2014. szeptember 7.

LONG JOHN SILVER

Ha csak egyetlen szó is kiszivárog innen mindabból amit elmondok, annyi bizonyos, hogy mi leszünk az alvilág csőcseléke által leginkább óhajtott zsákmány, Portsmouth-tól Bristol-ig. Amit Byron felfedezett, az jóval nagyobb jelentőségű Mount Potosi minden kincsénél. A bátyám valóra váltotta Eldorádó mítoszát. Anglia dicsőségére sikeresen megtalálta Guiana-Capac városát!
Hát erről van szó! De szegény Edwardom, ez színtiszta képzelgés!
Guiana-Capac létezik, milady.
Tamás atya,   billy

DORISON - LAUFFRAY:  LONG JOHN SILVER 
                                 1.rész: Lady Vivian Hastings




13 megjegyzés:

  1. Névtelen2014. szeptember 7. 9:06

    Egy fontos dologról akarok kérdezni. Régen eszembe jutott, hogy a képregényeket esetleg letörölhetik az oldalról amin vannak, kíváncsiságból megnéztem a corpus hermeticum 1 részt mivel az elég régi hogy megvan-e még, és eltűnt. Még a corpus wendigós része is eltűnt. Nem fogja fenyegetni a többi képregényt hogy egész egyszerűen letöröljék őket valamikor?
    VálaszTörlés
    Névtelen2014. szeptember 7. 9:18

    A kérdés jogos, valóban fennáll a veszély, h a tárhelyről törlődnek dolgok, de pont az olyan szemfüles olvasóknak köszönhetően mint te kedves névtelen olvasó, Billyék újra kirakják. Mindemellett javaslom a kedvenceid lementését. Ha a CH1 mégse kerülne vissza rövidesen, keress nyugodtan, nekem megvannak.... FARKASE

    A kérdésre válaszolva: Ha ilyen halott linket találsz, a megjegyzésekben szólhatsz és újratöltjük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a data töröl is valamit, a mediafire-n általában ott vannak.

      Törlés
  2. Egyébként bocs a késésért, nem akarattal borzoltam az idegeiteket :)

    VálaszTörlés
  3. Milyen jól időzítettem az ébredést... :)

    VálaszTörlés
  4. Kemény... A kor is és a szereplők is... Minden kalóz egyedi figura, és mégis mind határozottan gonosz kinézetű, persze a saját stílusában. A többiek is mind kemény kinézetűnek vannak megrajzolva. Kivétel talán a főhős asszonyság és az indián.
    Kb. minden második beállítás nem szemből van, hanem alulról felülről, vagy oldalra dőlve... Ez mintha a hangulatot teremtené... Minden bizonytalan, mindenki utat keres... és ott a távoli remény...
    A cselekmény több szálról indul, de ahogy közelítenek a szereplők egy közös történet alakul ki... Ahány szereplő, annyi bonyodalom. A hordós történet átlátszó volt, de tetszett. Az orvosi műszerek sokkolóak voltak, mint a tüdőkórházas képregény...
    A hátsó borító a folytatás reményével kecsegtet... Remélhetőleg jól elhúzzák a történetet, mert szépen kidolgozott mesevilágnak tűnik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, még három folytatása lesz.
      Fordulatos, hangulatos és érdekes, legalább is nekem és remélem, hogy még sokaknak tetszik :)

      Törlés
  5. sziasztok!

    köszi szépen, ez fantasztikus alkotás. :-)

    roberto83

    a mediafire és a data.hu a legjobb szerintem és amit régebben használtatok uloz.to is elég jó fájlmegosztásra viszont a törlés általában azért van mert inaktívvá válnak a feltöltések vagyis nincs letöltő egy bizonyos időn belül a fájl -on ez lehet 30 nap 60 nap igazából érdemes megnézni ha lehet hogy mennyi az az idő miután törlődik a feltöltött anyag, a nagyobb fájl megosztó oldalakra általában ugyan az a link kerül ki így mivel nagyon sok emberhez eljut a link akár évekig is életben marad a feltöltött anyag kis látogatottságú oldalaknál viszont újra feltöltés marad csak. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, örülünk, ha tetszett :)

      Utána néztem most a datán tárolt dolgainknak, nagyon sokat törölnek, másfél hónaposak a legrégebbi letöltések, ezek szerint kb. két hónapot nem érnek meg az utolsó letöltéstől. A mediafire-n általában megvannak, nem számoltam őket, de nem sok hiányozhat. Nem írják, hogy mikor volt az utolsó letöltés, csak azt, hogy hányszor töltötték le, Az uloz.to pedig végképp egyetlen fájlt sem törölt az utóbbi két évben. De statisztikát nem mutatnak semmilyent.
      A közeljövőben nem tervezzük, hogy más tárra töltenénk, amit törölnek a datáról az még megvan a mediafire-n, és ha onnan is törlik, megy az uloz.to-ra.

      Törlés
  6. a data.hu óriási forgalmat bonyolít szerintem ezért is a 45 - 60 napos határ idő data.hu-n, mediafire-n szerintem 60-90 nap lehet a törlési idő ezért is vannak tovább életben a fájl-ok de lehetnek extrém hosszú ciklusok is pl 180 nap az már olyan hosszú idő 2 letöltés között hogy itt már szerintem nagyon sokáig életben marad a fájl lehet uloz.to -n ez van érvényben, illetve gondolom tárhely és forgalom függőek a törlési határ idők, data.hu talán magyarország legnagyobb fájlmegosztó oldala és így gondolom ezért is a rövid ciklus hogy legyen hely az új anyagoknak, nyilván gondolom felkerül olyan anyag aminél linkje csak két fél között mozog míg pl egy fórumon ezrekkel akár százezrekkel is meglehet osztani egy linket és a link alatt lévő anyagot nem mindenki egyszerre tölti, ki mikor jut hozzá a linkhez. Egyébként ez a 3-as data.hu, mediafire és uloz.to tökéletes is a célra. :-)

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Ez megint zseniális képregény volt, már alig várom a folytatást. Dorison műveit egyébként is szeretem, eddig talán A harmadik testamentum tetszett tőle a legjobban.

    András

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az sem volt rossz :)
      De remélhetőleg ez is bekerül a top 10-be

      Törlés
  8. Nálam bekerült! Köszönet érte! FARKASE

    VálaszTörlés
  9. Hát ugyan már rég végig olvastam a sorozatot-igy utolag is kijelenthetem,hogy jo kis kaland képregény-biztos hogy egy örök klasszikus a Kincses sziget-na és Silver kapitány.( kiváncsi lenék a hasonló képregényekre is-ha jol láttam az ELŐCSARNOK-ban várakoznak. Minden jót.

    VálaszTörlés