2016. november 20.

SARKVIDÉK

-Dakota akar magával beszélni, miniszter úr. Azt mondja, sürgős.
-A "Sarkvidék" miatt hívom, miniszter úr. Híreim vannak. Nem mi vagyunk az egyetlenek, aki őt keressük. A francia rendőrség az imént adott ki egy körözési felhívást vele kapcsolatban.
-Mi? Biztos benne, hogy ugyanaz a lány?

attilasimon,   billy
PECQUEUR - KOVACEVIC - SCHELLE:   SARKVIDÉK
                                                       2.rész: A mélység titka


19 megjegyzés:

 1. Izgalmas történet.
  Köszönöm.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon hiányzik a harmadik rész... :)
  Így elvágni a mesét...
  A tanulás technikája egészen hatékony...
  A kis madár biztosan fontos, ha folyton ott repked. De miért?
  Dakota kész superman. Mindenkivel összerúgja a port, és még él. Ráadásul hosszú távon is élni akar... Persze kék hajú őrangyallal nem is olyan nehéz... A kék hajnak van bármi jelentősége?
  Olvasmányos egy történet. Lehet tudni, hogy milyen hosszú?
  Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A harmadik rész után azt fogod írni, hogy nagyon hiányzik a negyedik rész :)))
   Hogy milyen szerepe lesz még a madárnak, nem tudom. Majd kiderül.

   Törlés
 3. Épp a napokban jelent meg a 8. rész és még mindig nincs vége. Szóval egy darabig lesz mit honosítani, feltéve ha akad hozzá alapanyag ill. ember no meg elegendő idő. Ahogyan nézem általában minden évben kijön egy rész. Persze akadnak kivételek. (A 2007-es indulás óta csak 2011-es és 2014-es volt ez az év)

  Egyébként nem véletlen ha az író Daniel Pecqueur neve ismerősen cseng hiszen itt is találkozhattunk már a Golden Cup c. sorozatával, sőt elkészült egy egyrészes westernje az Angela ill. félbeszakadt a Golden City című története amivel a tiszteletreméltó nagy előd, Kendra oldalán találkozhatott először a nagyérdemű és most ha emlékeim nem csalnak a Hálózsákon található meg az elkészült hat album, Aranyváros címmel. (abból egyébbiránt 2015-ben a 11. kötetet publikálták és még nincs vége)
  rico74

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó sok kaland fér a sok részbe...
   Az nem lesz jó, hogy idővel mi is várhatunk egy évet a következő részre...

   Törlés
  2. Szkeptikus vagyok a sok részes képregényekkel szemben. Ha van egy hatrészesre tervezett képregény, és sikeres lesz, csinálnak belőle 10, vagy 12 részeset, és ez már érződik a cselekményen is. Ilyenkor a XIII jut mindig eszembe :)

   Törlés
  3. A Fehér tigris néhány része még elférne... Cliftoné is...
   Blake és Mortimer remélem megörvendeztet újabb kalandokkal...
   Papíron: Asterix, Lucky Luke, Tintin időtlen alkotások...
   Átkukkantva a konkurenciához: Blueberry, Durango, Comanche, Lady S., Natacha, Rubine, Lanfeust szerintem mind nagyon korrekt alkotások... Talán azon múlik, hogy az író elég határozottan tudja-e mit akar...
   Akad Thorgal, kit Billy kritizál...
   XIII fájó pont, mert volt a 4 papír album, de több nem, ezért viszont senki sem folytatta. Vagy csak nem tudom, hogy ki és hol?

   Törlés
  4. Talán a canada-hun kint van a XIII a 10. részig. Dávid fordította németből, én meg beírtam. Neki is megvan, nekem is, többeknek is... Valamelyikünk is elküldheti, gondolom. :)

   Törlés
  5. A zsiraf9 freemail-re kérném, ha nem okoz nehézséget. Köszönöm!

   Törlés
  6. Reméljük nem okozott... Ha minden jól megy, elküldtem. Szívesen.

   Törlés
 4. Sziasztok-., ugyan eleinte nem érdekelt-bocsánat nem keltett érdeklődést bennem e képregény, de kiváncs vagyok.Minden jot és köszönöm a munkásságotokat.blackrobe-.,

  VálaszTörlés
 5. Volt szerencsém olvasni az említett Aranyváros 1-6-ot, nagyon bejött! Jó lenne, ha folytatná valaki annak a honosítását!
  Visszatérve a Sarkvidékre: szintén zseniális, várom a folytatást! Köszönöm!
  ntglaci

  VálaszTörlés
 6. eltűnt a bejegyzésem mégegyszer: A szüzek erdeje nem ezen az oldalon van? A co-mix-en volt de az megszűnt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A szüzek erdeje nem ezen az oldalon van, most hirtelen nem is ugrik be, hogy melyik képregényről van szó, nem is tudom, hogy merre kereshetnéd, próbáld meg a Hzs-n, vagy az AC-on.

   Törlés
  2. Azért nehéz ügy mert anno a co-mix-en lett honosítva és vhová elkerült.

   Törlés
  3. Azt gondoljátok, hogy mindent kitehettek más oldalak, nos volt amit Kendra nem adott oda. Tőlem kérdezte, hogy mit választok, csak a Lady S-t, Római sasokat, meg talán a Skorpiót mondtam, ha jól emlékszem. Sokkal többet adott oda, de közben írta azt is, hogy mit nem... A Gibrat, Pin Up, Muréna (ezt az egyet később férje felülbírálta, amikor folytattuk Risekkel) benne volt, de nem tudom még mi. Vannak akik letöltötték (nekem nem tetszik minden képregény, tehát nem én) még akkor, amikor élt a Co-Mix, tőlük kéne elkérni.

   Törlés
  4. Kedves Névtelen! Hová küldjem? Persze csak egy rész van meg, de szerintem ez kb. bezárás előtt lett publikálva.

   Törlés
  5. Szia én írtam csak nem voltam bejelentkezve. Az első rész nekem is megvan a másodikat meg megszereztem külföldiül. De azért köszi.

   Törlés