2016. december 24.

BLAKE ÉS MORTIMER KALANDJAI

A gaz bitorló, Basam Damdu csapatai által végrehajtott meglepetésszerű támadást követően, Blake kapitány a brit titkosszolgálattól, és Mortimer professzor fejvesztett menekülésre kényszerült a Scafell-támaszponton található titkos gyár területéről. A "Golden Rocket" fedélzetén kísérlik meg, hogy eljussanank egy másik rejtett bázisra, hogy Mortimer végre befejezhesse az új 'végső fegyver', a "Kardhal" tervezését.
Tamás atya,   billy
E.P. JACOBS:  BLAKE ÉS MORTIMER KALANDJAI
                     A Kardhal titka  3.rész




6 megjegyzés:

  1. Oh! Micsoda ajándék!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm ezt a váratlan de annál örömtelibb meglepetést. Egy kis érdekesség: a hátsó borítón látható 19 albumból 9 már magyarul is olvasható köszönhetően nektek. És nem mellesleg közte van az első hat is.
    Köszönöm az egész éves, magas színvonalú munkátokat és kívánok az egész csapatnak ill. minden hozzátartozójuknak, békés, boldog karácsonyt és sok-sok számukra áhított ajándékot.
    rico74

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, rico, és boldog karácsonyt kívánok én is, neked, és minden kedves képregény rajongónak :)

      Törlés
  3. Kicsit vad a történet... Vajon minek vannak a hadseregek, ha nemcsak Blakenek és Mortimernek, hanem Orliknak is személyesen kell mindent intézni???
    Jó volt. Köszi!
    Képregényekben gazdag karácsonyt!

    VálaszTörlés
  4. Köszönet ezért a nagyszerű meglepetésért, így az ünnepek alatt!
    Hiánypótlónak tartom munkásságotokat, mert manapság már elég kevés francia-belga képregényt olvashat magyarítva az ember. Remélem, jövőre is kitart a lendület :)
    Kellemes Karácsonyt, és Boldog Új Évet kívánok!
    András

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a karácsonyi csomagotok és egész éves munkátok! Csak így tovább! Mindenkinek: honosítónak és olvasónak Boldog karácsonyt! FARKASE

    VálaszTörlés