2013. június 26.

BOMBAY-I BIZALMAS 2.füzet

Mondd csak, még mindig azt az ócskavasat hordod?
Elengedtem a fülem mellett a gúnyolódást. Sawant még jól jöhet, ha tűzharcra kerül sor. Ugyanis, tulajdonképpen ezért vagyunk itt. És nem éppen barátságból. Tehát nem szóltam neki a Walther típusú kiegészítőmről, amit egy kis tokban a hátamra erősítettem.
Tamás371,   billy

MOHAPATRA - SHINDE: BOMBAY-I BIZALMAS
                                  Első könyv: Jó zsaru, rossz zsaru  - 2. füzet

3 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy a szerkesztők mind nyaralni mentek? Időzített frissítés a látogatóknak?

    Ez a sorozat valahogy nem az én világom. Gondolom nem értem a kultúrát sem, bár a rendőrök eléggé amerikai stílusúnak tűnnek. Mindig csak szenvednek, aminek se eleje, se vége, talán még célja sincs... Ott a kedvenc barátnője, ha igazán fontos lenne, akkor elárulná a rendőrséget, eladná magát valami bűnözőnek, és lenne pénze orvosra. De idáig nem jut el...
    Torpedó is egy erőszakos történet, mégis próbál rendkívülit mutatni. Ráadásul tele van humorral a maga módján...
    Rajzok: valahogy szintén taszítanak. Túl modern... Süt belőle a számítógép. (Van sok ilyen amerikai kiadvány is, azok sem szimpatikusak.) Az első füzet képei kicsit effektekkel megdolgozott fényképeknek tűntek számomra. Füles képregény volt gyerekkorom csodája, ezt szentségtörésnek érzem hozzá képest...

    Persze az is lehet, hogy a hiba bennem van, minap olyan jól szórakoztam a konkurenciánál a Nyolcvan dollár alatt a Föld körül című történeten...

    Remélem az oldal azért mégsem zár be... Még az is lehet, hogy idővel tetszeni fog nekem ez a sorozat, de most még esélyét sem látom.

    Billy emlegetett valami Kriss de Valnor sorozatot. Talán az jobban tetszene. Nekem...

    Zsiráf

    VálaszTörlés
  2. Egyelőre nem vonultunk félre nyaralni, bár billy szerint az egész egy nagy nyaralás, mindössze egy almafa kell hozzá, vagy mi, már nem emlékszem pontosan.

    Érdekes, engem meg pont a képi világ hangulata, az egzotikus helyszín, illetve a - számomra - izgalmas történet fogott meg benne.
    Mindez persze részint szubjektív, részint viszonylagos. A történetet én izgalmasnak tartom, mert elképzelésem nincs, mi lehet a csattanó (na, nem kell megijedni, nincs az olyan messze!), mivel ugye a végét már ismerjük...

    Nem értek a grafikához, de ha számítógéppel ilyet tudnék csinálni, akkor a saját képregényeimmel zsibbasztanék itt mindenkit, az biztos.
    :)

    Nem baj, hogy eltér a véleményünk, és köszönjük, hogy megosztottad velünk (billy közben rövid sztrecsing után sovány malac vágtában nekiesik a Thorgal-nak, meg Kriss-nek), és azért reméljük, a többi fejezet jobban tetszik majd.

    üdv

    (ja, és semmiféle bezárás, egy halom képregény vár térdelőrajtban a megjelenésre)


    VálaszTörlés
  3. Engem is a grafikája fogott meg elsősorban. Eléggé nyers az biztos, de ilyen is van.
    Ami pedig a konkurenciát illeti, olyat mi nem ismerünk :)
    Ezt úgy értem, hogy nem tekintünk konkurenciaként a többi oldalra, onnan is szoktam csemegézni, és örülök, ha jó képregényeket olvashatok náluk.
    Ami Kriss de Valnort illeti, ha majd oda érünk a cselekményben a Thorgalban, ahonnan a Kriss indul, akkor lesz ő is. De hamarább csak elébe futnánk a történetnek és lelőnénk a poénokat.

    Nem tudom, hogy miért kellene bezárnunk? Vagy tudsz valamit, amit én nem? :)))

    VálaszTörlés