2014. február 2.

EGY NAGYON KÜLÖNLEGES UTAZÁS

Szerinted ez egyáltalán nem érdekes? Hogy gépek vesznek részt egy konfliktusban, méghozzá anélkül, hogy bárki oldalára állnának a viszályban?
Nem, inkább azt találom érdekesnek, hogy ez a kondenzátor valamiért nem hajlandó működni! Nem gondolod, hogy segíthetnél egy kicsit? Vagyok bátor emlékeztetni, hogy éppen a te liftedet próbálom megjavítani!
Ez igaz, de én a te motorodat szereltem bele. És mindaddig kifogástalanul működött, amíg meg nem próbáltad tökéletesíteni...
Szóval, most segítesz, vagy vitatkozol?
Tamás371,   billy

4 megjegyzés:

  1. Új mese... :)
    Az első oldalról hibajelentést akartam adni, hogy akkor nem volt első világháború, de aztán rájöttem, hogy ez egy komplett alternatív valóság, mert azok a repülők is modernebbek... Meg az a harmadik tengely sem szerepel a történelemkönyvekben... Talán mert hiányos az a történelemkönyv!
    A történet még nem látszik merre kalandozik, de remélhetőleg a happyend felé... Ugye lesz folytatás?
    A rajzokban a környezet szép, részletes, mondhatni realista... A szereplők viszont kicsit karikatúra szerűek... A felnőtt férfiak rajza életszerű, de a nők és gyerekek azokkal a vékony végtagokkal erősen túlzóak. Lehet, hogy ilyen a rajzoló nőideálja? A szögletes fejek és nagy szemek is idegenül hatnak, de már megszoktam, hogy ennek a mesének a szereplői ilyenek...
    Az a képregényes utalás nagy ötlet... Tud valamit az író is...

    VálaszTörlés
  2. Uraim!
    Ez különlögesen remek képregény. Csudajó, hogy rátaláltatok. Kösz.

    VálaszTörlés
  3. Szívesen :)
    külön öröm a számunkra, hogy rajtunk kívül még legalább két embernek tetszett.

    VálaszTörlés