2018. december 25.






4 megjegyzés:

  1. Bíztatónak érzem, hogy ama útelagazásnál nem sikerült eltévelyedni se jobbra, se balra, maradt a töretlen hit, hogy egyedül az egyenes út helyes, mely újabb magyar kódexek felé vezet. (Érdekes és örvendetes módon az üzleti világ is ismét felismerni látszik ezt.)
    A szeretet annyi minden képes legyőzni... Pl. a látás, a hallás, a szimat... Ami nem kellemes, azt nem szeretjük, ugye? A Kódexeket bezzeg szinte válogatás nélkül szeretjük, mert kellemes nézegetni...
    Lehet, hogy vannak, akik nem tudnak a Karácsonyról és misztériumairól, de az Úr őket is olyannak teremtette, hogy szeressenek élni, szeressenek enni, és szeressék az utódaikat. Vagyis számukra is lesz majd valahogy...
    Ezúton is köszönöm a karácsonyi kódexeket. Sort fogok rájuk keríteni...
    Annyian kívánnak boldogságot a napokban, de ez tényleg őszinte-e? Nem az a fontosabb, hogy legyünk bátrak tényleg boldognak lenni? Nem megtenni azt, mit kellemetlennek gondolunk, és kiharcolni, hogy megtehessük, mely szerintünk kellemes? (Én pl. már elszöktem két Geokarácsonyfához...)

    VálaszTörlés
  2. Zsiráf, ezek nagyon mélyreható, ünnepi gondolatok, ezeket meg kell alaposan rágni. Már be is készítettem egy nagy pohár habos nedűt, meg egy szál ünnepi kolbászt, és a nap hátralevő óráiban ezen fogok elmélkedni, ha közben valaki fel nem ébreszt.
    Hogy valaki őszintén, vagy nem őszintén kíván-e nekem boldogságot, ezen nem szoktam gyötrődni, mindenkinek viszont-kívánom amit nekem kíván, úgyhogy főljön az ő feje ha valami másra gondolt :)
    Én viszont most őszintén kívánok neked még sok-sok "Geokarácsonyfát", ha neked ez a boldogság, legyen benne még számtalanszor részed :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van még három, és állítólag csak három munkaszüneti napom lesz 6-a előtt... Meglátjuk...
      A "Viszont" nekem is szavajárásom...
      Mekkora az a pohár, hogy elalszol a tartalmától?

      Törlés
    2. :)
      A pohár szabványméret, de nem a mennyiségen van a hangsúly, hanem a minőségen.

      Törlés